Samarbete & Certifiering 

 För mig är det viktigt att ta vara på våra jordar och att det blir bra mat jag odlar så det var självklart att jag skulle ha ett ekologiskt jordbruk. Det blir mer jobb och mindre skörd, men det blir samtidigt bättre, godare och giftfri mat och då är det värt det.

 Eftersom jag vill/-och odlar ekologiskt behöver jag lära mig konsten att göra det bra och då började jag samarbeta med Robert som har RK ekopotatis. Han är en bonde som jag lärde känna när jag skulle börja med min första potatisodling som 13 åring (2018). Mitt potatislager är hos Johns Potatis/RK ekopotatis i Skredsvik på Bokenäset utanför Uddevalla och där sker även all sortering och paketering i den registrerade livsmedelsanläggningen.

 Johns potatis är KRAV certifierad enl. 2022 års nya regler med certifikatsnummer 37034. Vi är kopplade till kontrollorganet SMAK, och odlingen är registrerad i potatisregistret med nummer SE-O3055.

Vi är också godkänd leverantör till ICA.  (ICA leverantörsnummer 65647).